euproin-logo

Masa Rotundă dedicată Zilei Mondiale a Proprietății Intelectuale, 20 Aprilie 2022

Eveniment

Activități

La data de 20 aprilie 2022, a fost organizată masa rotundă cu genericul „Ziua Mondială a Proprietății Intelectuale -2022”, fiind marcată, într-o formă absolut deosebită, data care venerează la nivel mondial: mințile inovatoare, energice și creative.
La eveniment au fost prezenți practicieni în domeniu, reprezentanți ai mediului de afaceri, mediul academic, studenți, care au avut ocazia să evalueze rolul și importanța proprietății intelectuale în dezvoltarea unei afaceri, cât și aspectele practice legale cu privire la protecția proprietății intelectuale.
Agenda evenimentului poate fi accesata AICI
Acest eveniment a fost organizat de către Asociația Obștească de Cultură Juridică Henri Capitant Moldova (AHCCJ) în cadrul proiectului Erasmus+ „Jean Monnet Suport pentru Asociații în Studii de Integrare Europeană și Protecție a Proprietății Intelectuale” / EUPROIN, cu susținerea partenerilor externi: Alliance Française de Moldavie , Ambassade de France en République de Moldavie, Agentia de Stat pentru Proprietatea Intelectuala a Republicii Moldova și Facultatea de Drept USM.
Echipa AHCCJ aduce mulțumiri tuturor participanților pentru implicare și interesul manifestat față de subiectul abordat în cadrul evenimentului.